Despre noi şi serviciile pe care le oferim în domeniul generatoarelor diesel Vânzare generatoare diesel, Închiriere generatoare diesel, Reparaţii & Service generatoare diesel, Curăţarea rezervoarelor diesel, Comercializarea de rezervoare pentru motorină, Înlocuirea sau recondiţionarea motrinei

generatoare-diesel

Ce vă putem oferi în domeniul generatoarelor de curent pe motorină

Electro Exim are o experienţă de peste 10 ani pe piaţa generatoarelor de curent diesel în România iar clienţilor noştri le oferim servicii complete în domeniul generatoarelor de curent diesel.

În tot acest timp am colaborat cu multipli producători de generatoare de curent din Europa şi Turcia. De asemenea, pe lângă furnizorii de generatoare diesel cu care am colaborat direct, tehnicienii noştri au realizat reparaţii şi service la o gama foarte variată de generatoare diesel, prevăzute cu diferite mărci de motoare, alternatoare şi panouri de comandă pentru generatoare. Deschiderea la toate aceste modele de generatoare diesel de la diferiţi producători ne-a facilitat alegerea celor mai fiabile şi competitive generatoare diesel pe care le recomandăm şi noi mai departe clienţilor noştri.

Tipul de serviciu pe care vi-l putem oferi astăzi este:


Pentru detalii nu ezitaţi să ne contactaţi.